Skeiv Kompetanses helgsseminar avholdt i Oslo

Seminaret har som mål å evaluere arbeidsmetoden og opplegget i Skeiv Kompetanse Intro og gir kompetanse-teamet i Skeiv Verden en unik mulighet til å utvikle prosjektet gjennom en kunnskapsrik referansegruppe.

Kompetanse-teamet i Skeiv Verden avholdte et helgeseminar for referansegruppen i Skeiv Kompetanse Intro i våre lokaler i Oslo 26. - 27.11.2022. Referansegruppen i prosjektet består av både ansatte, tillitsvalgte, erfaringskonsulenter og nyankomne skeive med erfaringer fra asylmottak og voksenopplæringssentre. Under seminaret presenterte kompetanse-teamet prosjektet, arbeidsmetoden og opplegget. Referansegruppen hadde også en mulighet til å jobbe med evaluering og utvikling av opplegget.

“Prosjektet og opplegget treffer en mangfoldig målgruppe med ulike bakgrunn, da er det viktig at referansegruppen representerer dette mangfoldet. Kunnskapen og tilbakemeldinger vi fikk i helgen er uvurderlig nyttige for både oss og målgruppen. Vi skal jobbe framover for å utvikle prosjektet i råd med anbefalingene og tilbakemeldingene som vi setter en stor pris på.” sier Joseph Mardelli, prosjektleder for Skeiv Kompetanse.

Skeiv Kompetanse Intro er et prosjekt som når ut med informasjon om rettigheter og kjønns- og seksualitetsmangfold til beboere på asylmottak og deltakere i introprogrammet. Prosjektet får støtte fra Integrerings- og mangfoldsdirktoratet - IMDi nasjonalt og lokalt i voksenopplæring i Oslo fra Oslo kommune.

Forrige
Forrige

Skeiv Verden feirer Frivillighetens Dag

Neste
Neste

Skeiv Verden Vest deltar i Arctic Pride