Vi er stolte av våre frivillige!

5. desember feires den Internasjonale dagen for frivillighet!

Skeiv Verden markerer dagen med å fortelle på SoMe på hvor stolt vi er av det Skeiv Verden har oppnådd takket være våre frivillige. Vi tenkte at det var viktig at de får høre hvor stolte vi er av dem!

Det er takket være frivillige i Skeiv Verden at vi hadde mulighet å avholde flere hundre trygge møteplasser i 2023. Disse arenaene gir vår målgruppe tilgang til nyttig informasjon, støtte, veiledning, å bli representert og ikke minst mulighet til å være seg selv på et trygt sted. I tillegg til videoer og hilsener på SoMe, oppfordret vi lokallagene til å organisere en middag for de frivillige som bidro i aktivitetene i 2023.

Organisasjonsrådgiver for frivillighet Laura Franco reflekterer på hvordan var det å organisere årets feiring: «frivilliggruppen har tatt mer ansvar de siste årene, og har fått en større rolle i å utforme organisasjonen. De er flinke på det meste! Men det er ikke alltid de er gode på å ta imot ros! Bare tanken at de skal ha middag uten medlemmer, var noe de måtte bli vant til!»

I 2023 har Skeiv Verden vært til stede i flere byer i Norge enn noensinne! Likevel ser vi at behovet målgruppen har fortsatt er stor. Desto mer lokallagene jobber, får flere personer i målgruppen vite om oss og støtten som trengs lokalt øker.

Vi trenger flere hender til å bidra! Derfor er en viktig del av del markeringen å invitere enda flere å være med i lokallagene.
Vi har satt oppstartsmøte for nye frivillige like etter Frivillighetens dag, slik at de som vil engasjere seg kan få vite mer om mulighetene i organisasjonen og kanskje starter 2024 med mål om bidra til Skeiv Verden og utgjøre en direkte forskjell i noen andre sitt liv!

Forrige
Forrige

Skeiv Jul / Queer Christmas

Neste
Neste

Skeiv Verden krever umiddelbar våpenhvile og tiltak mot økning av islamofobi og antisemittisme